14-10-06

En toen was er de leegte...

De minuten, uren, dagen gaan verder. En ondertussen is het dag 14 zonder jou.

Ik heb in deze dagen fijne en minder fijne momenten beleefd. En het fijne aan zo’n minder fijn moment is dat ik na dat verdrietige en slechte gevoel een tinteling voel in mijn buik…zo’n tinteling als net verliefd zijn en verlangen, diep verlangen dat ik je terugzie. En dat is fijn!

Ik heb misschien niet zo’n fantastische vooruitzichten op korte termijn, maar wat de lange termijn betreft zal niemand mij kunnen overtreffen.

Verder loop ik nog wat meer te dagdromen als anders…en die dromen bestaan dan meestal uit een jongeman van 26 die de werkelijkheid van een doodgewoon klein meisje tot een droomwereldje heeft gemaakt. En dat droomwereldje is er nog steeds hoor… alleen lijkt het nu een beetje wazig, en verder weg . Een beetje maar, want ik weet dat binnen zo’n 8 maand deze droomwereld echter dan echt zal zijn!  

En met fierheid zeg ik telkens weer “mijn vriend zit 8 maand in Australië”. Ook al slaat die fierheid in deze dagen wel eens om in tranen van gemis,  tranen van ik zie je veel te graag…

 

Lieve zoen van jou werkelijkheid!

 

Katrien

 

Kopie van Afbeelding 092

 

18:15 Gepost door liefjes in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

oooooooh zo mooi jullie samen!!nog acht maandjes en jullie kunnen terug zo gelukkig samen zijn. Ik zie jullie graag samen, we komen er wel samen door katrienemie!! dikke zoen xxx

Gepost door: steffie | 15-10-06

De commentaren zijn gesloten.